Kotona - At home


Kuten olen aiemmin kertonut, meillä on uusi koti. Myimme kesällä omakotitalomme ja muutimme Helsinkiin minun töideni perässä kantakaupunkiin kerrostaloasuntoon. Aikamoinen elämänmuutos taas, mikä ottaa aikansa, että siihen sopeutuu, mutta toisaalta ei ihan niin vaikea, koska olimmehan ehtineet vasta kaksi vuotta aiemmin muuttaa Helsingistä kerrostalosta takaisin omakotitaloomme. 

Olemme taas valinneet vuokra-asumisen, sillä en ole ihan varma, mihin tästä asetutaan ja millä ajanjaksolla. Asuntomme on tällä hetkellä ihan ok, sillä siinä on riittävästi huoneita, että lapsilla on omat huoneet ja itse tykkään siitä, että asunnossa on parveke. Vietänkin siellä aika paljon aikaa istuskellen ja viherkasvini selvästi viihtyvät siellä myös.


Syksyn tullen aion sytyttää kynttilän lyhtyyn ja nautiskella pimeistä illoista. Kotona tuleekin oltua nyt paljon, sillä itselläni jatkuvat etätyöt koronatilanteen takia. 

Pieni Lintu haastoi kuvaamaan kotona. Kurkkaa linkistä, miten muut ovat vastanneet haasteeseen.

In English:

We moved this summer to a flat in Helsinki and sold our house. Quite a change of life, once again, as we had just two years ago moved back to our house from a flat in Helsinki. But as they say: life happens while you make other plans.

I like the balcony in our new  home. And apparently so do my plants. When the autumn comes, I plan to light candles and enjoy the dark nights there. It seems like we will be spending a lot of time at home again due to the COVID situation.

8 comments

  1. Minulle on myös hyvin tuttua pääkaupunkiseurdun ja maalaiskodin välinen "pendelöinti". Nyt vihdoinkin sain pidemmän sijaisuuden kotipuolesta ja voin rauhoittua ainakin vuodeksi nauttimaan omakotiasumisesta. Mukavaa syksyä sinne Helsinkiin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon, Päikkä! Minullakin on välillä kaipuu omaan kotipuoleen, meillä on ollut kaksi taloa aivan eri puolella maata kuin mistä olen kotoisin, toinen kaupunkitalo ja toinen maaseututalo. Nyt kaupunkitalomme on myyty ja meillä on enää kesäpaikka siis jäljellä. Hieman helpottaa, kun on vähemmän remontoitavaa, mutta joskus kaipaisin paikkaa läheltä omaa kotiseutuani. Helsingissä on mukavaa, mutta ei nyt korona-aikaan...

      Delete
  2. Kaunis viherhuone sinun parvekkeesi! Lämpö todellakin hellii nyt parvekkeella istumista.

    ReplyDelete
  3. The plants make a lovely display on your balcony - I bet it's a great place to sit and relax.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, it is indeed. I would need to decorate it a bit more but I am not very keen on buying new stuff if we do not plan to live here for a long time...

      Delete
  4. Ei ihme, että viihdyt parvekkeellasi.
    Se on kuin keidas.

    ReplyDelete

© KAHDEN TALON VÄKEÄ • Theme by Maira G.