Heinäkuu - July 2020



Hei vaan ja heinäkuun terveiset jälleen Helsingistä! Olen ollut kuukauden poissa täältä blogimaailmasta muuttokiireiden takia, mutta nyt olemme saaneet talomme tyhjennettyä ja muutettua tavaramme uuteen kotiin. Vielä on kovin epäjärjestyksessä kaikki mutta ehkä töiden alkuun mennessä huonekalut ja tavarat pääsisivät jotakuinkin paikalleen.



Päädyimme loppujen lopuksi pitkän jahkailun ja eri alueiden ja asuntojen harkitsemisten jälkeen vanhoille kotikulmillemme nuoremman lapsen toiveesta, hän kun nimenomaan jäi kaipaamaan vanhoja kavereitaan muuttaessamme takaisin Tampereelle kaksi vuotta sitten. 



Jotenkin emme enää lasten kanssa löytäneet omaa paikkaamme sieltä Tampereelta, vaikka omassa talossamme kyllä viihdyimme sinänsä. Kovin haikeaa olikin talosta luopua ja surutyötä on nyt tullut tehtyä.


Katsotaan nyt, miten lähtee arki sitten syksyllä rullaamaan, kun koulut ja minun uusi työni alkavat. Uusia ja jännittäviä asioita on kuitenkin edessä. Tosin nyt eivät kaikki kaipaamani ja toivomani asiat toteudu koronan takia - halusin sosiaalisemman elämän ja kaipasin työyhteisöä. Nyt korona verottaa näitä kumpaakin asiaa, mutta toivotaan, että tilanne pian jo muuttuisi ja tulisi rokote koronaa vastaan.




Näitä merimaisemia minulla olikin ikävä, joten nyt on mukava päästä kävelylle rantaan vaikka joka päivä. Meri on sielunmaisemani, jossa rauhoitun.





Pieni Lintu MakroTex Challenge

PS. Blogin nimi Kahden talon väkeä on nyt pikemminkin Kahden kodin väkeä tai Kaupungissa ja maalla, kun emme enää kahta vanhaa taloa omista, mutta en nyt ainakaan tässä vaiheessa lähtenyt nimeä vaihtamaan, kun se on sen verran hankala prosessi.

Briefly in English:

Greetings from Helsinki! We have now moved out of our house and moved back to our old neighbourhood in Helsinki. I do miss our house but on the other hand love the seaside living. 


5 comments

  1. Tervetuloa Helsinkiin!

    Meren äärellä on hyvä asua, kulkea rantoja pitkin. Ihanaa ja mahdollisimman vähäsateista kesän jatkoa!

    ReplyDelete

© KAHDEN TALON VÄKEÄ • Theme by Maira G.