Elämää kahden vanhan talon välissä. Country and Townhouse living.

Legoland Windsor


Windsorin Legoland on Lontoon Heathrow'n lentokentän lähellä. Samaan reissuun on siis mahdollista yhdistää kaupunkiloma Lontoossa ja käynti Legolandissa. Me olimme Legolandissa lokakuun lopussa, kun Legoland oli auki Britannian koulujen syyslomien aikana. Windsorin Legoland on auki taas joulun aikaan ja nyt on myös mahdollisuus saada Early Bird -alennuksia kevään aukioloihin eli jos pohdit Legolandiin menoa niin kannattaa pitää mielessä myös Englannin Legoland, sillä Tanskan Legolandiin on monesti todella kalliita matkoja tarjolla kesäaikaan.

Lelu - A toy


Terveisiä koti-Suomesta! Kotiutuminen on sujunut suht hyvin. Nyt osaa taas jo katsoa liikenteessä autot oikein: ensin vasen-oikea-vasen eikä oikea-vasen-oikea. Ovia työntelen kyllä vielä sisäänpäin ja ihmettelen, kun eivät aukea. Lapset sanovat kadulla "Sorry, Sir!" väistäessään jotakuta (miespuolista) henkilöä.

Marraskuu - November


Täällä Englannissa vietetään 5.11. Guy Fawkesin päivää. Olimme täällä Oxfordissa osallistumassa läheisessä South Parkissa vietettävään isoon Bonfire Night -tapahtumaan. Puistossa oli tivoli, paljon ruokakioskeja, baari, esiintymislava, jossa soitti paikallisia bändejä ja lopuksi tietysti uskomattoman hieno ilotulitus ja oljista rakennetun kokon polttaminen.