Kevään merkkejä - Signs of spring


Meillä ei täällä ole ehtinyt paljon kevään merkkejä ilmaantua, kun on viikonlopusta saakka satanut niin paljon lunta taas, että talvi on ihan ryminällä tullut takaisin. Ei aio hellittää vähällä tämä talvi. Mutta löysinpäs minä kevään merkkejä sisätiloista! Vaihdoin mullat huonekasveille ja lannoitin ne ja kas: siellähän on jo kukkivia kasveja ja muutenkin kasviparat ovat osoittaneet selviä elpymisen merkkejä. 

Maaliskuu - March


Maaliskuussa on vielä välillä todella kylmää (kuten tänä aamuna: -17 C!) mutta aurinko paistaa kuitenkin siihen malliin, että kevättä kohti ollaan menossa.

It is sometimes really cold in March (like this morning: -17 degrees centigrade!) but the sun is shining so brightly that you can sense the coming of spring.

Ovi - A door


Tämän viikon makrokuvahaasteen aiheena Pieni Lintu -blogissa on ovi. Itse kiinnitän paljon huomiota oviin matkustellessani ja olen niitä tykännyt kuvata. Tällä kertaa en esittele kuvia Englannista vaan muutaman ovikuvan Tallinnasta.

This week's MakroTex Challenge theme on Pieni Lintu blog is a door. I like to look at doors when travelling and usually take pictures of doors. This time no pictures from England but a few doors that can be found in Tallinn, Estonia.

Kuiva - Dry


British Museumissa Lontoossa on paljon kaikenlaista nähtävää. Erityisesti Egypti-osastolla on lukuisia muumioita, joko sellaisenaan tai arkuissa. Nämä olivat erityisesti lasten mielestä kiinnostavia.

British Museum in London offers lots of things to see. Especially the Egypt department has several mummies that the children found fascinating. 

Vierailijapostaus: Tolkienin Oxford


Tolkien, Oxford, näyttely

J.R.R. (John Ronald Reuel) Tolkien ja Oxford ovat lähestulkoon synonyymejä. Hobitti ja Taru sormusten herrasta -kirjoillaan maailmanmaineeseen ponkaissut englannin kielen professori vietti Oxfordissa muutamaa vuotta lukuun ottamatta koko aikuisikänsä. Samalla hän jätti jälkeensä paljon muistijälkiä muutoinkin historiaa täynnään olevaan kaupunkiin.