Yläkerran remontti osa 2


En tiedä, muistaako kukaan, että meidän yläkertamme remontti jäi hieman kesken viime syksynä, kun jäimme odottelemaan Tapettitalosta tulevaa tapettia? No, alun perin tuon Merellä-tapetin piti tulla tuotantoon joskus ennen joulua, joten jäimme sitä sitten odottamaan lapsen makuuhuoneen yhdelle seinälle. Sitten saimmekin tietää, että tapettia tulee tuotantoon vasta helmikuussa. Päätimme ottaa silti tapetin ja tuo yksi seinä jäi aivan paljaaksi siis yli puoleksi vuodeksi.




Kun tapetti saapui, kerrottiin, että sitä tulikin kahta eri värisävyä kauppaan, ja Tapettitalo lähetti meille näytekappaleet. Ihastuimme niin, että päätimme laittaa alkuperäisen sinisävyisen lapsen makuuhuoneeseen mutta otimme myös ruskeasävyistä toisen lapsen makuuhuoneeseen yhdelle seinälle pieneksi kontrastiksi muuten niin valjulle vaalean khakin väriselle tapetille. (Vinkki: ota aina näytekappale tapetista kotiin katsottavaksi aina ennen tilausta. Jos olisin tehnyt niin, olisin nähnyt, että vihreä tapetti oli aivan liian vaalea tuohon isoon tilaan!)



Mutta nyt on tapetoinnit tehty yläkerrassa ja tältä ne nyt näyttävät. Kovin paljon eroja ei tapeteissa näy näissä kuvissa mutta luonnossa paljon paremmin erottuvat. Vielä pitäisi jaksaa alkaa sisustaa huoneet oikein kunnolla! Ikeasta löytyi ihana merisävyinen matto tuohon laivateemaiseen huoneeseen ja rullaverhon kaveriksi valoverhot, jotka ovat äitini antamat. Niissä on lentäviä lintuja (lokkeja?), joten sopivat hyvin tuohon lapsen toivomaan meri- ja laivateemaan. Niitä oli neljä kappaletta, joten loput kaksi laitan vielä toisen lapsen huoneeseen, kun hänkin niihin ihastui nähdessään ne ikkunassa. Ovatpahan hyvin johdonmukaiset huoneet sitten!



Aiemmat kuvat voit nähdä näistä postauksista:
Kotona
Kaipuu
Remonttiterveisiä
Suunnittelu: Pientä pintaremonttia

4 comments

  1. Hienolta näyttää, aivan ihana tuo tapetti! Minusta tapetin valinta on aina niin vaikeaa, kun on jotenkin hankala pienistä paloista kuvitella millainen se iso seinä sitten tulee olemaan ja jotenkin ne väritkin sitten kotiseinällä muuttuvat:) Kaunista keväistä viikonloppua💗

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näinhän se on. Minäkin katselin tapetteja mallikirjasta ja luulin pystyväni kuvittelemaan, miltä näyttäisi kotona mutta tuon Boråsin vihreäsävyisen tapetin kanssa mentiin kyllä aivan mönkään. Muut tapettivalinnat onneksi onnistuivat hyvin! Kiitos samoin sinne mukavaa viikonloppua!

      Delete

© KAHDEN TALON VÄKEÄ • Theme by Maira G.