Syyslomakuulumisia


Nyt on haravoitu lehtiä ja tiivistetty ikkunat paperiteipillä talvea varten. Vielä olisi räystäsremontti edessä ennen talvea ja sitten huvila on valmis talvea varten. 




Tänä vuonna aiomme viettää entistä enemmän aikaa huvilalla talvellakin, mikäli ei ihan kovia pakkasia tule. Täällä kyllä pärjää - asuimmehan yhden talven vakituisesti täällä huvilalla aikanaan, mutta -25 asteen pakkasella sai vetää muutamat kerrastot vaatetta kyllä päälle. Toiveissa olisikin jossain vaiheessa saada kunnon varaava takka tänne.



Syysloma loppuu tänään ja taas alkaa arkinen aherrus. Lomalla pääsimme käymään myös vanhempieni luona kylässä, mikä oli iloinen asia. Toivon, että onnistuu taas jouluna sinne meno, riippuen vähän koronatilanteesta. Me itse kyllä olemme tätä nykyä koronaturvallinen perhe, sillä lapset jäivät muutama viikko sitten loppusyyslukukauden ajaksi etäopetukseen, kun Helsingissä alkoi koronaepidemia pahentua ja meillä on taloudessa riskiryhmäläinen. Emme enää uskaltaneet riskeerata, että tauti voisi koulusta tulla kotiin, kun me molemmat vanhemmat kuitenkin olemme olleet täysin etätöissä maaliskuun alkupuolelta saakka. Tämä olikin hyvä päätös, sillä alkusyksynä meno oli sellaista, että lapset olivat noin viikon koulussa, viikon verran sairaana ja koronatestissä ja tuloksia odotellessa, sitten taas noin viikon koulussa ja taas uudelleen sairaana. Kolme kertaa ehdittiin koronatesteissä käydä ennen etäkoulun alkua ja tosiaan vain muutama viikko ihan oikeasti lähiopetuksessa koko siitä ajasta. Ja siitä sitten jonkin ajan päästä esikoisen koulussa olikin jo ensimmäinen koronatartunta.



Eihän tämä nyt helppoa ole ja oppiminenkin varmasti jonkun verran kärsii, samoin kuin on harmi, ettei kavereita voi oikein nähdä nyt, mutta tällä mennään ja koetetaan paikata tilannetta parhaamme mukaan vaikka sitten jälkikäteen. Pääasia on meille nyt pysytellä terveenä ja hengissä rokotuksen saamiseen saakka. Sitten toivottavasti elämä vähän palautuisi normaalimpia kohti.



Nykyään ei paljon kuulumisia blogimaailmassa enää kirjoitella, mutta minä olen päättänyt jatkaa vanhalla linjalla. Itseäni on alkanut häiritä ihan hirveästi monen blogin muuttuminen klikkiotsikointiin ja lukijoiden kalasteluun. Olenkin lopettanut monen sellaisen blogin seuraamisen, joista ennen tykkäsin kovasti. Onko enää vanhantyyppisten blogien kirjoittajia, entä lukijoita? Kiinnostaako teitä muita tavalliset kuulumiset enää?


4 comments

  1. Kaunis blogi! 💙

    ❥ https://jasukuvaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ehdottomasti kuulumiset kiinnostaa, kaupalliset yhteistyöblogit eivät niinkään :) . Kiitos että kirjoitat! Tykkään sun kauniista kuvista ja sujuvasta kerronnasta. Mukavaa syksyä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos, Teikku, olipa ihana kuulla. <3 Täällä kun olen pohtinut, että lukeeko tätä blogia edes kukaan ja kannattaako jatkaa kirjoittamista lainkaan. Hyvää syksyä sullekin!

      Delete

© KAHDEN TALON VÄKEÄ • Theme by Maira G.