Ilta Bistrot Lepic & Wine Barissa - An evening at the Bistrot Lepic & Wine Bar


Pieni Lintu -blogin makrokuvahaasteessa on tällä viikolla teemana ilta ja nyt palaamme heinäkuiseen iltaan Washington DC:ssä. Georgetownissa, Washington DC:ssä, on ihana ranskalaishenkinen bistro ja baari, joka oli pitkään kuin tarkoin varjeltu salaisuus. Ei se vieläkään olemassaolollaan kadulle hirveästi huutele, mutta nykyisin paikka on kuitenkin erittäin suosittu, vaikka ulospäin se ei kovin kummoiselta näytä. 

This week's theme on the MakroTex Challenge is evening and now we go back to an evening in July in Washington DC. In Georgetown, Washington DC, there is a lovely French style bistrot and bar that was a "Personal Secret Favorite Restaurant" of Georgetown residents for a long time. It is not a secret anymore but does not shout about its existence either.


Kun bistro avattiin vuonna 1995, siitä tuli hyvin pian niin suosittu, että ihmiset eivät uskaltaneet kertoa siitä muille, jotta saisivat vielä itse pöydän sieltä varattua. Ravintola on listattu esimerkiksi koko maan tulokasravintoloiden kymmenen parhaimman joukkoon heti vuonna 1996 sekä nykyisin se kuuluu Washingtonin parhaiden ravintoloiden joukkoon. Viinibaari avattiin ravintolan yläkertaan vuonna 2002 ja on nykyään Washingtonin kerman kokoontumispaikka. Iltaisin siellä voi kuunnella elävää jazz-musiikkia. 

The restaurant became very crowded soon after its opening in 1995 as it was listed as one of the top ten new restaurants in the US. People wouldn't tell about it to others so that they would still manage to get a table at the restaurant. Nowadays it is listed as one of the top 40 best restaurants in Washington DC. The wine bar was opened upstairs in 2002 and is a popular gathering place to enjoy wine and live jazz music.
  

Satuimme aivan sattumalta sisään tuohon baariin pitkään pohdittuamme, uskaltaako tuohon hieman nukkavierun oloiseen paikkaan mennä Georgetownin keskustan ulkopuolella. Katsoimme kuitenkin pieteetillä suunniteltua ovea ja ajattelimme, että ehkä tälle voisi antaa mahdollisuuden.

We got to the bar completely by accident and lucky so!


Ihmetys olikin suuri, kun yläkerrasta löytyi uskomattoman viihtyisä ja hyvällä maulla sisustettu baari, jossa pystyi kuvittelemaan itsensä vanhaan Pariisiin.

You can easily imagine being in old Paris!Illan jazzmuusikko vasta viritteli kitaraansa ja baarin tarjoilija kävi myös itse välillä kitaraa soittamassa ja keskustelemassa meidän kanssamme. Kävi ilmi, että baarimikolla oli suomalainen kaveri. Kuinkas muuten. Koska baarissa oli happy hour, joimme viinilasilliset puoleen hintaan. Valitettavasti meillä ei ollut enempää aikaa baarissa istuskeluun ja piti lähteä ennen kuin musiikki alkoi soida, mutta siinä vaiheessa sisään alkoi jo tulla hyvin pukeutunutta asiakaskuntaa. Tähän Bistrot Lepic & Wine Bariin täytyy ehdottomasti mennä toisenkin kerran, jos vain Washingtonissa vielä käyn, ja kokeilla myös ravintolapuolta, ja ehdottomasti suosittelen tätä muillekin!

Live jazz was about to begin later in the evening, and the guitarist was rehearsing while we had our happy hour glasses of wine but we had a chance to talk to the bartender and enjoy the atmosphere in any case. Unfortunately we had no time to stay longer but will definitely come back to Bistrot Lepic & Wine Bar  if ever in Washington DC again.6 comments

 1. Näyttää kyllä kutsuvan viihtyisältä paikalta!

  Itse varmaan istuisin tuolla iltaa ihan arkivaatteissa, jotenkin tuohon ymäristöön on vaikeaa kuvitella ihan ykkösissään olevaa porukkaa.

  ReplyDelete
 2. Näyttää todella kodikkaalta ja viihtyisältä! Hienot seinämaalauksetkin.

  ReplyDelete
 3. Ikimuistoinen ilta.
  Upeita seinämaalauksia :)

  ReplyDelete
 4. Olipa mielenkiintoinen kokemus! Ulkopäin ei kyllä kovin houkuttelevalta näytä, mutta niinhän se taisi olla, että kell onni on, se onnen kätkeköön. :)

  ReplyDelete
 5. Tunnelmallisen näköinen paikka :)

  ReplyDelete
 6. Kiitos kaikille kommenteista! Niitä oli mukava lukea, vaikken nyt ehtinytkään kaikille vastata.

  ReplyDelete