Smithsonian's National Zoo - Washingtonin eläintarha

Washingtonissa on mahtava käsite nimeltä Smithsonian Museums. Smithsonian's tarjoaa 19 museota ja eläintarhan ilmaiseksi kaikille. The Smithsonian Institution perustettiin vuonna 1846 englantilaisen James Smithsonin perinnön pohjalta. Hänen toiveensa oli lisätä tietoa, ja sitä nämä museot ja eläintarha pyrkivät tekemään.


Washingtonin eläintarhassa on laaja kokoelma eläimiä. Näimme siellä muun muassa pandoja ja punapandoja. Nyt ei tarvitse sitten välttämättä käydä enää Ähtärissä katsomassa pandoja, kun näimme niitä täällä. Punapandalla oli syntymäpäivät vierailupäivänämme: sille oli tehty hieno Happy Birthday-nauha puiden väliin. Eihän se tietysti itse siitä varmaan mitään ymmärtänyt, ehkä oli jotain herkkuja saanut, mene ja tiedä.
 
Koska eläimiä on tosiaan valtavasti, ja innostuin niitä kuvaamaan vähän liikaakin, päätin tehdä kollaasin ottamistani kuvista.

Täällä eläintarhassa on monia sellaisia eläimiä, joita ei Korkeasaaressa näe ja siksi oli kiva seurata esimerkiksi laiskiaisia. Ne eivät tosiaankaan kovin nopeasti liiku. Tuo laiskiainen pysyi ihan paikallaan koko sen ajan, kun olin sen häkin edustalla. Tykkäsin myös siitä, että kissamaailmassa oli hyvät näköalatasanteet, kerrankin näin oikein hyvin tiikerit ja leijonat.

Voin suositella tätä eläintarhaa lapsiperheille. Siellä kuluu kivasti päivä tai parikin, ja koska pääsylippuihin ei mene rahaa, voi tosiaan tulla useammankin kerran, sillä useita tunteja siellä vierähtää helposti.

No comments

Post a Comment

© KAHDEN TALON VÄKEÄ • Theme by Maira G.