9/11 Memorial ja Wall Street


Kun ensi kertaa kävin New Yorkissa pikaisella läpikulkumatkalla, olivat Twin Towerit vielä pystyssä. Nyt 30 vuotta myöhemmin oli vaikuttavaa nähdä 9/11 Memorial, vuoden 2001 terroristi-iskun jäljiltä Twin Towereiden paikalle pystytetty muistomerkki.



Kaikkien iskussa kuolleiden melkein 3000 ihmisen nimet on kaiverrettu muistomerkkiin. Tässä altaan kohdalla oli pitkään iso kuoppa kaikkien palaneiden raunioiden ja raivaustöiden jäljiltä. Nyt siinä kulkee vesi, joka putoaa tuollaiseen syvempään kuoppaan altaassa.



Samalla kävimme katsomassa Wall Streetiä, mikä ei kovin pitkä katu olekaan. Tuossa 9/11 Memorialissa on samassa kunnioitettu vuoden 1993 Wall Streetin pommituksessa kuolleita uhreja. 



2 comments

  1. Koko maailma meni hiljaiseksi kun tieto noista iskuista tuli. Kamala on se surun ja tuskan määrä mitä tuollaiset terrori teot aiheuttavat ja tuntuu että maailma menee koko ajan vain hullummaksi:( Hienot kuvat olet ottanut ja ihana että olette päässeet nuo näkemään ihan livenä. Usein on New Yorkissa käynnistä haaveiltu! Mukavaa alkanutta heinäkuuta😍🌺🍓

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, samaa mieltä, ja samoin hyvää heinäkuuta Päden pajallekin! :)

      Delete

© KAHDEN TALON VÄKEÄ • Theme by Maira G.