Legoland Windsor


Windsorin Legoland on Lontoon Heathrow'n lentokentän lähellä. Samaan reissuun on siis mahdollista yhdistää kaupunkiloma Lontoossa ja käynti Legolandissa. Me olimme Legolandissa lokakuun lopussa, kun Legoland oli auki Britannian koulujen syyslomien aikana. Windsorin Legoland on auki taas joulun aikaan ja nyt on myös mahdollisuus saada Early Bird -alennuksia kevään aukioloihin eli jos pohdit Legolandiin menoa niin kannattaa pitää mielessä myös Englannin Legoland, sillä Tanskan Legolandiin on monesti todella kalliita matkoja tarjolla kesäaikaan.

Windsorin Legolandissa on hyvin pitkälti samoja asioita kuin Billundissakin mutta joitakin eroavaisuuksia toki huvipuistoissa on. Esimerkiksi nämä Star Wars -näyttelyt löytyvät molemmista paikoista.





Sen sijaan Windsorissa pääsi katsomaan legorakentajia työssään. Tällaista ei ainakaan Billundissa ollut silloin, kun siellä kävimme - tosin siitä on jo viisi vuotta aikaa.






Yövyimme Legoland Hotellissa ja se osoittautui hyväksi ideaksi, sillä Windsorin kaupunkiin on Legolandista aika pitkä matka ja saimme siten olla kaksi päivää ihan kaikessa rauhassa tutustumassa kaikkiin huvipuiston viihdytyksiin. Lisäksi hotelliyöpyjät pääsivät seuraavana päivänä puoli tuntia ennen huvipuiston avautumista jo puistoon jonottamaan laitteisiin.


Me olimme varanneet hotellista seikkailuhuoneen. Se oli kiva, tilava teemahuone ja lapsille oli yllätyslegopussit tarjolla aarrearkussa pienen koodiselvitysurakan jälkeen.



Hotellissa oli myös paljon ohjelmaa lapsille, etenkin vähän pienemmille.


Isommat lapset viihtyivät pelihuoneessa ja ihaillen legorakennelmia.


Myös hotellin vessat oli teeman mukaan sisustettu.


Windsorin Legoland on suunniteltu noin 5-12-vuotiaille lapsille. Mielestäni silti esimerkiksi hienot pienoisrakennelmat eri kaupungeista varmasti jaksavat ihastuttaa isompiakin lapsia, samoin kuin Star Wars -näyttely. Myös monet huvilaitteet ovat hauskoja isommistakin lapsista, kun ne ovat aikuistenkin mieleen. Esimerkiksi uusi Ninjago-ajelu tai Indiana Jonesin temppeliajelu.
















Billundin Legoland on ehkä toisaalta kivempi paikkana mutta ei Windsorkaan huono vaihtoehto ole. Kaupoissa kuitenkin legopakettien tarjonta oli aika vähäpätöinen, esimerkiksi mitään erikoislegoja ei ollut tarjolla samalla tavalla kuin Billundissa. Kannattaa silti pohtia Windsoria vaihtoehtona, etenkin jos saa hyvän tarjouksen sinne ja haluaa käydä samalla Lontoossa.

Windsorin kaupungista kirjoitin jo aiemmin tässä postauksessa.


4 comments

  1. Upeita kuvia ja on kyllä ihan uskomattomia nuo lego rakennelmat! Melkoinen homma on noiden kasailussa varmasti ollut ja kaikkea sitä pystyykin legoista rakentamaan;) Mukavaa toista adventtia ja leppoisaa sunnuntai-iltaa♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos samoin sinne Päden pajalle! Minua aina ihmetyttää, miten joku osaa legoista tehdä tuollaisia... omat rakennelmat ovat aika perussettiä!

      Delete

© KAHDEN TALON VÄKEÄ • Theme by Maira G.