Disney World: Magic Kingdom


Walt Disney World Floridan Orlandossa on maailman suurin teemamaailma. Magic Kingdom Park on rakennettu ensimmäisenä, jo vuonna 1971. Etukäteen olimme kuulleet kauhujuttuja Disney Landien ja Worldien pitkistä jonoista mutta olisivatko nämä koskeneet Pariisia tai muita puistoja mutta Orlandossa ei ollut mielestämme niin paljon väkeä emmekä joutuneet muodottoman pitkään laitteisiin jonottamaan missään vaiheessa. Toki joihinkin laitteisiin meillä oli Fast Pass, joka kuului lippujen hintaan, ja joilla pääsi kolmeen laitteeseen tavallisen jonon ohi nopeammin.


Disney-puistoista Magic Kingdom on mielestäni ihan ehdoton vierailukohde. Sinne olisi myös pitänyt jäädä puiston sulkeutumiseen asti katsomaan ilotulitus, joka on Tuhkimon linnan edustalla, mutta kun olimme liikenteeseen lähteneet jo aamukahdeksalta, olimme iltapäivällä niin väsyneitä, kun olimme kaikki paikat kiertäneet, ettei olisi millään jaksanut enää iltaan saakka siellä olla. 


Tom Sawyer -maailma oli kiva kokemus, etenkin kun on Tom Sawyerin ja Huckleberry Finnin seikkailuja lukenut, niin tietää, mistä on kysymys.


Kovasti tykkäsin myös tästä Robinsonin perheen puuasumuksesta ja tietysti oli tärkeää nähdä Mikki ja Aku ja kaikki muut hahmot.


Voisin mennä toistekin Magic Kingdomiin! Päivä siellä on jäänyt mieleeni taianomaisena. Ehkä sitä haluaa viljellä pientä lapsenmielisyyttä vielä aikuisenakin. 

Road tripin aiemmat kohteet:

Charleston

Myrtle Beach

Thomas Jeffersonin kotitila Monticello

No comments

Post a Comment

© KAHDEN TALON VÄKEÄ • Theme by Maira G.