Raippaluodon silta


Vaasassa käydessämme piti tietysti myös käydä katsomassa Suomen pisin silta, Raippaluodon silta. 


Olihan se melkoisen vaikuttava näky. Yli kilometrin mittainen vinoköysisilta, joka yhdistää Raippaluodon saaren mantereeseen.
Mutta sillan jälkeen olevalle kahvilakompleksille oli hirveä tunku. Onneksi päädyimme ajamaan muutaman kilometrin eteenpäin ja löysimme ihastuttavan vierasvenesataman, jossa oli hienompi ravintola Arken mutta koska jono ei siellä edennyt minnekään, menimme ulkoilmakioskille, josta saattoi ostaa burgereita. Söin halloumiburgerin, joka olikin todella maukas!
Merenkurkun maisemat avautuivat kivasti vierasvenesatamasta. Merenkurkun saaristohan on UNESCOn maailmanperintölistalla ainoana suomalaisena luonnonperintökohteena.Olisi tehnyt mieli mennä itsekin uimaan!Näillä kuvilla on hyvä tehdä pieni aasinsilta viikon teemaan (elokuu) ja aloittaa valmistautuminen syksyyn ja toivoa elokuulle vielä mukavia ja lämpimiä säitä!In English:

The Replot Bridge is the longest bridge in Finland. This over one kilometre long cable-stayed tuftform bridge connects the island of Replot with the mainland in Korsholm, near Vaasa. We also visited a nice guest boat harbour nearby where you could have burgers at a kiosk and look at the Kvarken Archipelago which is Finland's only Natural World Heritage Site on the UNESCO World Heritage List. 

10 comments

 1. Ihania elokuun tunnelmia ja mahtavat kuvat Raippaluodon sillasta!

  ReplyDelete
 2. It looks a very beautiful place, and the bridge is very stylish and elegant in design. Love your photos this week.

  ReplyDelete
 3. Hienoja tunnelmallisia kuvia. Upea tuo siltakin.

  ReplyDelete
 4. Raippaluodon silta ympäristöineen on ihana kuvauspaikka.

  T. Täysin arkista

  ReplyDelete

© KAHDEN TALON VÄKEÄ • Theme by Maira G.