Tarpeeton


Tarpeeton on tämä vanha sähkömittari.Tarpeeton on suihkulähde syksyllä.


Tarpeeton on vanha kunnantalo kuntaliitoksen jälkeen.


Tarpeeton on myös tämä ryteikkö jättipalsamia piharakennuksen takana.

Tämä tarpeeton pikkupostaus osallistuu Pieni Lintu -blogin MakroTex-kuvahaasteeseen. Tämän viikon teemana on siis "tarpeeton".


22 comments

 1. Onpa kaunis vanha kunnantalo! Toivottavasti tarpeettomuuttaan ei pääse ränsistymään, vaan on joku, joka huolehtii. Sääli olisi muutoin...

  ReplyDelete
 2. Samaa mieltä. Tuolla talolla on pitkä historia ja se on todella kaunis. Voi olla, ettei sille enää käyttöä löydy, vaikka jotain suunnitelmia välillä on ollut. Pienellä paikkakunnalla ei vain volyymiä riitä isoon toimintaan.

  ReplyDelete
 3. Upea talo! Tarpeeksi pitkään jos uusiokäyttöä miettivät, muuttuu talo todellakin tarpeettomaksi ja käyttökelvottomaksi. Toivottavasti näin ei käy.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, se on siis valmistunut 1800-1900-lukujen taitteessa merikapteenin kesähuvilaksi ja sittemmin siinä oli apteekki vuodesta 1915 lähtien ja sen jälkeen toimi kunnantalona. Kulttuurihistoriallisesti arvokas talo, jota ei yksityisille haluta myydä.

   Delete
 4. Toivottavasti tuolle tarpeettomalle kunnanalolle löytyy uutta käyttöä. Upea rakennus ♥ Olisi sääli, jos se pääsee rapistumaan ja menee huonoon kuntoon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä minäkin toivon. On äänestetty Satakunnan kauneimmaksi kunnantaloksi aikanaan.

   Delete
 5. Jättipalsamia heti kitkemään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä sitä on kitkettykin mutta kun on vapaa-ajan asunto, ei ehdi kaikkea saamaan pois, kun uutta jo pukkaa tilalle seuraavalla käyntikerralla.

   Delete
 6. Heräähän se tuo suihkulähde taas keväällä eloon ja toivottavasti talollekin on käyttöä vielä. Mutta tuo sähkömittari on jo aikansa elänyt ja jättibalsamit ovat täysin tarpeettomia. Hienosti napattuja kuvia.

  T. Täysin arkista

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinhän se on: tarpeellinen muuttuu tarpeettomaksi ja päinvastoin. Toisen roska on toisen aarre.

   Delete
 7. Upea talo. Nykyhenkeen tuntuu kuuluvan nämä tyhjäksi jääneet kuntatalotkin, mutta sääli noin komean talon osalta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siinä olisi kyllä potentiaalia moneen. Saa nähdä, miten käy.

   Delete
 8. Vanhaan kunnantaloon mahtuisi vaikkapa pakolaiskeskus. :)

  Kaunis suihkulähde on osan vuotta tarpeeton.
  Tahi on kyllä kaunis ja koristeltu katsella ilman vettäkin.

  Jättibalsamista on tullut riesa moneen paikkaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luulenpa, että sinne jotakin dynaamista yritystoimintaa on toivottu. Monet tarpeettomat asiat ovat kaunista katseltavaa!

   Delete
 9. Hei, ollaan saman haasteen kimpussa! Monipuolinen kokonaisuus tarpeettomia asioita. Onko tuo sähköpylväs teidän pihalta, virkkaa siihen neulegraffiti, niin jo on hieno koriste. Tai eihän sen tarvitse olla edes teidän pihalla, voihan sitä muitakin ilahduttaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Johanna, täytyypä käydä vilkaisemassa sinun kuviasi. Ei ole tuo meidän pihalta, löytyy Hämeenlinnasta. :) Itse asiassa se on mielestäni kaunis juuri noin, sen patinoitunut vanha hienous huomioni ensin kiinnittikin. :)

   Delete
 10. Tarpeettomia, mutta vielä tuottavat silmäniloa! Toivottavasti tuo rakennus vielä tulisi jotenkin käyttöön :)

  ReplyDelete