SLIDER

Muistoja 2019 - Memories 2019


Nyt seuraa aika paljon kuvia, sillä luvassa on muistoja vuodelta 2019.
A lot of pictures will follow as this post is about memories from the year 2019.

Tammikuu

Aloitimme vuoden 2019 kylpylälomalla Aulangolla. Uimisen lisäksi siellä on mahdollisuus ulkoilla upeissa maisemissa. Myös kellarin sauna- ja pesuhuoneremonttimme valmistui vihdoin.Helmikuu


Helmikuussa vietimme nuorimman lapsen synttäreitä kissakahvila Purnauskiksessa Tampereella ja kävimme lapsuudenmaisemissani hiihtolomalla kivassa merenrantakahvilassa Sagittassa Pyhtään Huutjärvellä. Maaliskuu


Maaliskuussa jätin väitöskirjani painoon vihdoin ja viimein. Oli näköjään aikaa käydä kahviloissakin. Tuli testattua lautapelikahvila Taverna sekä Pella's Café Tampereella. Myös yläkertamme tapetointiurakka valmistui.
Huhtikuu


Huhtikuussa väittelin viimeinkin tohtoriksi. Väitöstilaisuuden ja karonkan jälkeen olikin hyvä lähteä taas pariksi päiväksi rauhoittumaan Aulangolle. Kävimme näköjään myös ahkerasti kahviloissa. Ainakin Tahmelan Huvilan kahvila tuli testattua ja Amurin työläismuseon kahvila Helmi samoin. Lisäksi kävimme tutustumassa Noormarkun ruukin alueeseen. Siitäkään, kuten monista muistakaan paikoista, en ole muistanut koskaan blogiin kirjoittaa, mutta tässä postauksessa on nyt siis myös kuvia, joita ei ole blogissa ollut.
Toukokuu


Vappupäivänä kävimme katsomassa teekkarikastetta Tampereen Koskipuistossa Klubimiehen terassilta. Lisäksi ahkeroimme lapsen kanssa kasvion kimpussa: kuljimme kaikki lähimetsät läpi etsien koulutehtävänä määrättyjä kasveja ennen lähtöämme Yhdysvaltoihin. Oli tasan kaksi viikkoa aikaa etsiä ja kuvata kevätkukkia, koska kesä menisi Amerikassa eikä olisi mahdollisuutta kuvata kesäkukkia lainkaan.
Kesäkuu


Kesäkuun vietimme Washington DC:ssä kuumassa ja kosteassa ilmastossa. Juhannuksena kävimme New Yorkissa.Heinäkuu


Heinäkuussa vierailimme myös Washington DC:n lähiympäristössä ja teimme sitten parin viikon automatkan etelävaltioihin ja Floridaan. Tämä oli ikimuistoinen kesä.
Elokuu


Elokuussa olimme jälleen Suomessa ja lähes samantien alkoivat koulut ja kasvion täydennys. Kesäkukat jäivät löytymättä mutta onneksi saimme mustikat ja puolukat ja sen sellaiset vielä kerättyä yhdessä lapsen kanssa. Oli hieman epäreilu tilanne kyllä, kun ei pystynyt kuin muutaman viikon ajan kasviota keräämään, kun emme olleet tajunneet, että juuri tänä kesänä, kun olisimme Amerikassa, tulisi moinen kasvionkeruu-urakka mutta kyllä lapsi siitä nyt selviytyi jotenkuten. Omenat olivat poissaollessamme kypsyneet ja sitten alkoi pikkuhiljaa niiden keräily mehustusta varten.Syyskuu


Syyskuussa kypsyivät sienet ja oli mukava tehdä metsäretkiä. Näköjään olin myös aika hyvänoloista porkkanasosekeittoa valmistanut.


Lokakuu


Lokakuussa kävimme vanhoilla kotikulmilla Katajanokalla, Helsingissä. Kaipuu takaisin pääkaupunkiin iski aika kovaa. Jonkun kauniin punertavan auringonlaskunkin ikuistin kotona Tampereella. 
Marraskuu


Marraskuussa tuli käytyä kävelyllä taas lapsuudenmaisemissa Pyhtäällä ja Kotkan Tori-Kahvilassa piti käydä syömässä munkkipossot.
Joulukuu


Joulukuussa on tunnelmoitu sisätiloissa ja vietetty joulua. Suunnitelmia uudelle vuodelle on tehty. Tervetuloa mukaan seurailemaan blogia ensi vuonnakin!Pieni Lintu -blogin makrokuvahaaste: Muistoja 2019


11 comments

 1. Vau paljon kivoja muistoja :)

  ReplyDelete
 2. Paljon vuoteenne on mahtunut, tohtorius ja tuo Amerikan reissukin kaiken muun kahvittelun lomassa!

  Kuvauksellista vuotta 2020!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä vain, joskus tuntuu, että eletään monta elämää, kun jokaiseen vuoteen mahtuu niin paljon erilaisia tapahtumia. :)

   Delete
 3. Wow, you have a great many of beautiful memories here! And awesomely captured! Wishing you a very prosperous and happy New Year! jesh

  ReplyDelete
 4. Aivan mahtavan hienoja kuvia!
  Hyvää alkanutta vuotta!

  ReplyDelete
 5. A trip to the USA makes the year.
  Happy New Year!

  ReplyDelete

© City and country living • Theme by Maira G.