SLIDER

Huhtikuu - April 2020


Huvilalla on nyt ollut ihanan rauhallista. Täällä tuntuu (pääosin) siltä, että muun maailman murheet ovat jossain ihan kaukana eivätkä kosketa meitä - ainakin silloin, kun voi katsella auringonlaskua järvelle tai herätä kauniiseen kevätpäivään kuunnellen lintujen iloista laulua. 

It has been so peaceful at our summer villa. Here you can almost forget about the world around you. In particular when looking at the sunset on the lake or wake up to a beautiful spring morning listening to birds singing.Yöaikaan olen kyllä saattanut vielä murehtia asioita, jos olen epäonnekseni herännyt kesken unien. Kyllä tämä pandemia sellainen prässi on ihmissielulle.

During the night time I have sometimes woken up in the middle of my dreams and been worrying about the pandemic. It is such a soul pressure.Mutta joka päivä olemme lähempänä koronaepidemian loppua, sillä kyllä se joskus hellittää, edes hetkeksi.

But each day we are closer to the end of the COVID-19, because one day it will stop, at least for a while.
19 comments

 1. Ihanat maisemat ja kuvat siellä teillä huhtikuun alussa.

  T. Täysin arkista

  ReplyDelete
 2. Kauniita, pääsiäisen värisiä taivaita! Nautitaan luonnosta ja yritetään pitää ahdistukset loitolla.

  ReplyDelete
 3. Very beautiful views indeed...
  Happy Easter time to you and your dearest!

  ReplyDelete
 4. Stunning sunset photos. Yes it is a very worrying time and worries always seem worse in the night don't they. Keep safe and well.

  ReplyDelete
 5. Rauhoittava


  Kaunis huhtikuinen taivas ja muutenkin rauhaa henkivät kuvat.
  "Kyllä maalla on ihanaa".  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Kirsti! Maalla on kyllä oikein mukavaa, etenkin nyt olen niin iloinen, että meillä on tämä kakkoskoti maalla. Tämä kun on talviasuttava huvila ja tarpeeksi iso nelihenkiselle perheellekin, niin kyllä täällä kelpaa olla.

   Delete
 6. Näissä kuvissa sielu lepää.

  ReplyDelete
 7. Kauniisti olet saanut vangittua auringon valon kuviin, kaunista ja taiteellista.

  ReplyDelete

© City and country living • Theme by Maira G.