Toukokuu - May 2021

Kuvasin Helsinkiä maanantaina ennen hellesäiden tuloa. Oli hiukan koleahko ja sateinen aamu, kun kävelin Katajanokalta kohti Jätkäsaarta. Kauppatori oli aivan tyhjillään, vain joku torimyyjä sinnikkäästi oli teltassaan. Svenska Teaternin edustalla olevat terassipöydät näyttivät lähinnä odottavan sateenvarjojen avautumista, eikä Esplanadillakaan juuri ihmisiä näkynyt.Bulevardilla katselin hienoa lintugraffitia sähkökaapissa ja Café Ekbergiä ja ajattelin, että tuleekohan tuossa uudistetussa kahvilassa enää käytyä. Minusta on niin harmi, kun vanhat viihtyisät paikat remontoidaan ja niistä häviää se tietty vanhan ajan tunnelma.Jätkäsaareen mentäessä on erilaisia ravintolaivoja tarjolla sekä tietysti Clarion-hotelli.Ja Jätkäsaaressa sain lopultakin, sen mitä olen niin pitkään odottanut!
In English:

I took some photos in Helsinki on my way to receive my first covid vaccine on Monday, just before the warm weather arrived in Finland.

8 comments

 1. Mukava nähdä kuvia Helsingistä. Ei meiltä ole kuin puolen tunnin matka ja epäilen, etten enää tunnista. Aleksilta aika moni liike lopettaa...

  ReplyDelete
 2. Upeita kuvia, vaikka hiljaiselta näyttää. Helsingissä puut jo vihertävät :)
  Sait sitten saman rokotteen kuin minäkin.

  ReplyDelete
 3. Hienoja kuvia päivään heräävästä kaupungista. Aurinkoista viikon jatkoa sinulle!

  ReplyDelete
 4. Mukava kävelyreitti sinulla. Maanantai oli todellakin alkuun kolea, mutta illan lämpö pääsikin sitten yllättämään! Nyt tarkenee.

  Onnittelut rokotteen saamisesta! Sain samaa sorttia kolmisen viikkoa sitten, toinen satsi heinäkuun alussa.

  ReplyDelete
 5. Viileän näköistä oli ennen lämpenemistä. Toukokuu se alkoi minullakin rokotteella.

  T. Täysin arkista

  ReplyDelete
 6. Hienosti kuvattu toukokuu! Kiva toukokuinen kävelyreitti sinulla. Ja rokotekin on toukokuun kohokohtia!

  ReplyDelete

© KAHDEN TALON VÄKEÄ • Theme by Maira G.