Helmikuu - February 2022


Tänä vuonna tammikuussa ja helmikuun alussa on satanut paljon lunta. Nyt on myös aurinko alkanut paistaa ihan eri tavalla kuin ennen, ei tosin näy näissä viikonloppuna ottamissani kuvissa vielä.


Täytyykin myöntää, että alan jo malttamattomana odottaa kevättä ja kesää. Vähän yksitoikkoisilta tuntuvat nämä kuvani postauksesta toiseen, kun on sinistä/harmaata valoa ja lumikinoksia aina vaan. 


Meillä on nyt lähipiirissä ja työyhteisössäni ollut koronaa, mutta meidän perheemme on vielä toistaiseksi säästynyt sairastumiselta. On varmaan kyllä vain ajan kysymys, kun tauti meilläkin alkaa jyllätä, kun on nyt kuulunut koulusta, että joillakin oppilailla on kotona sisaruksia koronassa. Onneksi on rokotukset alla.


Miten sinun helmikuusi on lähtenyt käyntiin?

Postauksella osallistun tuttuun tapaan: Pieni Lintu MakroTex Challenge

In English:

We have had a lot of snow in January and the beginning of February so my photos lately seem to involve only snow and blue/grey light. I am anxiously waiting for spring and summer so that there would be some change in the pictures! I also anticipate that the corona virus will eventually find its way to our family as many of my colleagues and relatives have contracted covid lately. I have also heard that at my kid's school some of the pupils have siblings that are ill with covid at the moment. Luckily we have the vaccines. How has your February started?
 

5 comments

 1. Lunta on tullut yli tarpeen. Onneksi aurinko välillä näyttäytyy ja valo lisääntyy. Terveyttä teille.

  ReplyDelete
 2. Lunta tuntuu nyt tulleen tasaisesti ympäri Suomea. Joku meteorologi ennusti jopa "helmikuun hellettä". Sehän tietäisi kyytiä lumille.

  ReplyDelete
 3. Lunta, lunta lunta! Jäätä, jäätä, jäätä! Siinä helmikuu tähän asti :D

  ReplyDelete
 4. Lunta on edelleen enemmän kuin tarpeeksi.

  T. Täysin arkista vol.2

  ReplyDelete
 5. Beautiful photos, I love the grey/blue light, it is so atmospheric. Stay safe and well, I hope you manage to avoid Covid.

  ReplyDelete

© KAHDEN TALON VÄKEÄ • Theme by Maira G.