Luonto - Nature


Uudella asuinalueellamme tykkään järven läheisyydestä kovasti. On ihan erilaista käydä kävelyllä, kun näkee vettä - tai no, tässä tapauksessa talvella jäätä.


Suomen luonto on kyllä siitä kiva, että meillä on nämä vaihtuvat vuodenajat. Ajatelkaa, että joidenkin bucket listillä on nähdä eri vuodenajat! Ei tule meille mieleen, kun vuodenajat ovat itsestäänselvyys meille suomalaisille.

Vaikka toki pitkä talvi joskus puuduttaa niin tällaiset ihanat aurinkoiset talvipäivät ovat kyllä omaa luokkaansa.Postauksella osallistun Pieni Lintu -blogin makrokuvahaasteeseen teemalla luonto.


In English:


What I like most in our new neighbourhood is the proximity of the lake. I really love my strolls around the lake and looking at water (well, ice in winter). Somehow I find it quite hard to believe that seeing four seasons is on some people's bucket list, because for us Finns it is self-evident that there is winter, spring, summer and autumn but of course that isn't so in every part of the world!

7 comments

 1. Totta. Neljä vuodenaikaa ovat rikkaus. Upeat talvikuvat.

  ReplyDelete
 2. Beautiful winter pics.

  ReplyDelete
 3. Puuduttaa, puuduttaa talvi! Tuntuu, että tänä talvena ei ole pahemmin ollut noita aurinkoisia päiviä. Vettä, lunta, jäätä, liukasta, sohjoa :D

  Kuvasi ovat kyllä kauniit, vaikka en tällä hetkellä liputakaan talven puolesta :D

  ReplyDelete
 4. Upeita kuvia. Siellä ne veneet odottavat kesää.

  ReplyDelete
 5. My favorites are your 3rd and 4th view - so restful (since I now live in a suburb of the big city of Austin) and well done!

  ReplyDelete

© KAHDEN TALON VÄKEÄ • Theme by Maira G.