Huvilan loppiaisviikko


Lasten viimeinen lomaviikko ennen koulujen alkua meni niin että hurahti. Saimme huvilalla kuitenkin jotakin aikaiseksi. Lastenhuoneessa on yhdellä seinällä myöhemmin laitetun vaalean tapetin alla vanhaa 1950-luvun lastentapettia, jota nyt olemme alkaneet ottaa esiin. Se tapahtuu kastelemalla hieman sanomalehtiarkkeja, joita pidetään jonkin aikaa tapetin päällä ja sitten varovasti irrotetaan päällä oleva tapetti. Toivottavasti tämä tapetti on ehjä koko seinän leveydeltä, sillä haluaisimme sen kovasti saada taas näkyville.Vaihdoimme myös hieman huonekalujen paikkaa. Olin jo pitkään toivonut salissa sohvan siirtoa kirjastohuoneen puolelle, kun se aikoinaan jäi tv-antennin takia toiseen huoneeseen. Nyt kuitenkaan, kun emme telkkaria enää tuolla katso, kun kaikki katsominen on siirtynyt läppärille niin saimme ruokapöydän siirrettyä entiseen olohuoneeseen. Vielä on muut huonekalut siirtämättä mutta sain sohvan nyt lähelle kirjahyllyä ja takkaa, kuten toivoin. Tämä on tosin aika lyhytaikaista, kun ajatuksissamme on jossain vaiheessa remontoida tuo sali, jolloin kaikki huonekalut täytyy joka tapauksessa siirtää sieltä pois.


Lisäksi oli tosi kiva, kun lapset pääsivät vähän laskemaan mäkeä pulkalla. Sitä herkkua, kun ei Helsingissä ole ollut tarjolla. Täytyy lumen puuttuessa nyt sitten käydä tänään katsomassa Lux Helsinkiä, josko sieltä saisi vähän valoa tähän pimeyteen ja voimia kouluun ja töiden aloittamiseen.


4 comments

 1. Tunnelmallisen näköinen paikka ruokapöydällä.
  Siinä oleva kynttelikkö on upea! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Merikapteenin vaimo, se on miehen vanhempien peruja heidän mökiltään.

   Delete
 2. Oi miten sympaattista lastenhuoneen tapettia 💚
  Ihmeelllistä että sen saa uuden tapetin alta esiin.
  Kiva että löysin blogisi 🙂

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Rita A! Mukava kuulla. :) Toivotaan nyt parasta, että sen tapetin saa ehjänä esiin. Raportoin edistymisestä täällä.

   Delete