Kuvakollaasi - Photo collage

Lux Helsinki. Kävin tänä ja viimekin vuonna katsomassa valojuhlaa. Ihan kiva. Muttei kuitenkaan mitenkään kovin erityinen. Mietin, että olenko ainoa, joka ei ole jaksanut tästä niin innostua. Hirveästi porukkaa kyllä liikkui joka suuntaan. En viitsinyt valtavassa ihmismassassa tungeksia, samaan tai eri suuntaankaan kuin muut. Ja kun en innostunut, en saanut aikaiseksi kirjoittaa tästä yhtään mitään. Siitä syystä tästä meinasi tulla blogijumi. Kun samaan aikaan pari muuta blogisisartani valitti blogijumia, syntyi tästä innottomuudesta ja keksimättömyydestä uusi idea viikon teemapostauksesta:


Viikon teema: KUVAKOLLAASI. Ajatuksena: "Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa."
This week's theme: PHOTO COLLAGE. The idea: " A picture is worth a thousand words."

Ensi viikon teema: ALKU
Theme next week: BEGINNING

Viikon teemapostaushaasteeseen voit osallistua millä tahansa postauksella, mitä aiheesta keksit, oli se normaali tekstipitoinen postaus, pelkkä kuvapostaus, tarina, runo, mitä tahansa. Ideana on inspiroitua postaamaan aiheesta ja lukea myös muiden samasta aiheesta keksimiä juttuja. Kommentointipakkoa ei ole mutta suosittelen lämpimästi tekemään kierroksen muidenkin blogeissa ja kommentoimaan niitä, varsinkin jos pidät lukemastasi/näkemästäsi, tai vaikka jatkamaan niiden herättämiä ajatuksia omissa blogeissa. Poistetaan mahdolliset blogijumit ja tehdään bloggaamisesta yhteisöllistä ja hauskaa. Lähdetkö mukaan? Voit myös ehdottaa omia teemojasi minulle.

Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link" -nappulan, johon voit linkittää blogipostauksesi tähän kokoavalle sivulle. Linkitä suoraan blogipostaukseesi ja linkitä myös omasta postauksestasi takaisin tänne. Osallistua voit aina seuraavaan teemapostaukseen saakka, joka ilmestyy tänne sivulle aina perjantaisin. Linkitysaika on voimassa viikon. Jos jotain poikkeuksia aikatauluihin tulee, ilmoitan niistä täällä mutta pääsääntöisesti perjantaisin viikon välein vaihtuu uusi teema.

You can participate in the weekly theme post with any kind of a blog post that you come up with, a normal text post, a picture post, a story, a poem, whatever. The idea is to get inspired of the theme and read other people's blog posts on the same theme. I warmly recommend to make acquaintance with other blogs and comment them if possible. However, there is no "must comment" request but if you like what you have read/seen, why not cheer a blogger's day by telling about it? We can also continue each other's thoughts on our own blogs. Let's remove writer's blocks and make blogging fun together. Will you join me? You can also suggest your own themes to me. 

Please find at the end of my post a blue "add your link" button where you can link your blog post. Link directly to your post and also from your post back here. You can take part until the next theme post begins, usually on Fridays, for one week. Let's have a blog party!

6 comments

 1. Lux Helsinki oli minustakin vähän laimea. Kaksi hienoa juttua. Muuten aika pienimuotoista ja vaikeasti nähtävää, kun porukkaa oli niin paljon. Elämyksen terää söivät myös kiukutteleva neljä vee ja tympeähkö esiteini, jonka mielestä kaikki oli tylsiä. 😜

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onpa helpottavaa kuulla, että jonkun muunkin mielestä se oli vähän laimea. Samalta miustakin tuntui. Pari hauskaa juttua mutta hehkutukseen nähden vähän liian pienimuotoista. En jaksa innostua videoinstallaatioista enkä vain valaistusta seinästä. Lisäksi olen vähän tällainen vastarannan kiiski tai oman tieni kulkija. Kun iso lauma muita ihmisiä liikkuu yhteen suuntaan, minusta on luonnollista lähteä litomaan muualle. :D Meilläkin lapset olivat mukana pitkin hampain ja totesimme väkimassan keskellä paloasemalle mennessämme, että taidammekin mieluummin poiketa Richardinkadun kirjastoon...

   Delete
 2. Aivan upeat kuvat olet kyllä ottanut! Hyvin vaikuttavia rakennuksia valaistuksessa! Mukavaa alkavaa viikkoa♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tuosta Tuomiokirkosta kyllä tykkäsin itsekin ja Kappelin edustalla olevan esiintymislavan valaisemisesta. Mukavaa viikkoa sinullekin! <3

   Delete
 3. Upeasti valaistu tuo Tuomiokirkko, hienot kuvat! Mukavaa viikonjatkoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Piia, samaa mieltä, Tuomiokirkko oli hieno! Hyvää loppuviikkoa sinullekin. :)

   Delete