Punainen


Punainen on yksi lempiväreistäni, joka näkyy meillä sisustuksessakin. Tämä lamppu on 20 euron kirppislöytö. Muutama kristalli siitä puuttuu, mutta luulen, että niihin joskus saadaan vastaavia ostettua jostakin.


Äitini on aikanaan varmaan 1960-luvun lopulla ostanut neljä tällaista punaista tuolia, joista meillä on nyt kaksi käytössä ja vanhemmillani kotona toiset kaksi. Tuolien alla on merkki valmistajasta, joka olisi Hämeen Kalustaja Ky, Lahti. Punainen "silkkitäkki" taas on löytö jälleen kirppikseltä.


Maton löysin jostakin liikkeestä joitakin vuosia sitten ja ostin, kun siinä oli kiva punavalkoinen kuvio. Vielä kun ehtisi muuton jäljiltä oikein kunnolla järkätä ja sisustaa huoneet kuntoon niin olisi kiva!

Postauksella osallistun Pieni Lintu -blogin makrokuvahaasteeseen. Tämän viikon teemana on punainen. Kurkkaa linkistä muiden punaisia postauksia. 


10 comments

  1. Upea valaisin ja tuoli(t).
    Punainen on hyvä väri, vaikka itselläni sitä ei sisustuksessa olekaan.

    ReplyDelete
  2. Moi! The crystal lamp is very cool!...

    ReplyDelete
  3. Ihana lamppu! Olen lamppuhullu ja tuollainen sopisi tänne kuin nenä naamaan!
    Ja nuo tuolit! Aaah!

    ReplyDelete
  4. Punainen piristää. Kotonakin. Upea löytö tuo lamppu.

    ReplyDelete
  5. Upea punainen lamppu. Minulla olisi pari irrallista kristallia jos kiinnostaa laita viestiä leilakarkkainen2@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Aivan ihana tuo kattovalaisin!

    ReplyDelete
  7. Kaunis valaisin ja tuoli. Ja upea väri!

    ReplyDelete
  8. Kiitos teille kaikille! Anteeksi myöhästynyt vastaus, olen ollut niin kiireinen työasioissa mutta ihanaa, kun kommentoitte! <3

    ReplyDelete

© KAHDEN TALON VÄKEÄ • Theme by Maira G.