Kasvihuoneilmiö


Oletko jo tutustunut Kasvihuoneilmiöön? Ja nyt en siis tarkoita tätä ilmaston lämpenemistä, vaan Lohjalla sijaitsevaa "elämystavarataloa".


Ihan Helsingistä Turkuun menevän moottoritien lähettyvillä on eriskummallinen kahvila, antiikkiliike ja galleria -kompleksi entisessä kasvihuoneessa. Sieltä löytyy oikeastaan ihan kaikille jotakin, varsinkin mitä erikoisempia sisustustarvikkeita mutta siellä on myös hyvä valikoima kaikentyyppisiä kirjoja, mukaan lukien harrastekirjat kuten käsityökirjat, dvd- ja cd-levyjä.


Pienemmille lapsille paikassa on tarjolla muun muassa nallemeri, ei siis pallomeri, vaan pehmonallemeri, mikä on aika kiva konsepti. Lapsille ja muille eläinten ystäville siellä on myös oikea Liisan ihmemaa kaneineen ja pelikortteineen.


Kahvila on myös oikein hyvä. Saimme suoraan uunista tulleet munkit ja olivat kyllä maukkaat.Uskon, että käymme täällä vielä toistekin, kun noissa maisemissa liikumme seuraavan kerran.

6 comments

 1. Olen vieraillut tuolla joskus 10 vuotta sitten ja siitä saakka miettinyt uutta reissua. Harmillisesti olen ollut viime vuodet ostolakossa, niin en ole tohtinut mennä tuonne kiusausten äärelle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, täytyy kyllä myöntää, että houkutus on kiva ostaa kaikenlaista, mitä ei tarvitse... Minulle tarttui mukaan dvd-levyä itselle ja isälleni (koska siellä on melkoinen valikoimia kotimaisia elokuvia, joista isäni pitää). Lisäksi jotain joululahjaakin lähti mukaan...

   Delete
 2. Paras paikka ikinä! Niin omituisen ihana ja uniikki :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä siellä riittää katseltavaa ja ihmeteltävää! Ihana, että on tällaisia erilaisia paikkoja olemassa. :)

   Delete
 3. Minun on pitänyt mennä tuolla käymään jo vaikka kuinka kauan, mutta en ole vieläkään käynyt! Kesän alussa päätin, että joku kaunis päivä ajellaan sinne äidin kanssa. Noh, eipä ollut paljon kauniita päiviä ja jäi sitten tuonnekin meneminen. Mutta kyllä minä vielä.. :D

  ReplyDelete