Viivat

Olen yleensä käynyt aamuisin lenkillä mutta nyt kun ilmat ovat olleet niin kylmät, ei ole ollut niin kivaa enää juosta. Eilen kun aurinko yllättäen alkoi paistaa, päätin kesken päivää lähteä pienelle kävelyretkelle kameran kanssa. Samalla kuin vahingossa aloin huomata Pieni Lintu -blogin tämän viikon kuvahaasteen teemoihin liittyviä asioita: VIIVAT. Tässä seuraa kuvakooste erilaista viivoista, joita ihminen on rakentanut. Muiden kuvahaasteeseen osallistuvien kuvat löytyvät yllä mainitusta blogista. Mukavaa perjantaita!22 comments

 1. Varsin suoraviivaista kaikki ihmisen aikaansaannokset :) Kauniita kuvia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin me taidamme tosiaan bruukata tekemään. Kiitos, Pauliina!

   Delete
 2. Heh, ikään kuin kollaasi ihmisen yrityksistä tehdä elämästä suoraviivaista. :) Kivoja kuvia viivateemasta! Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Maarit! Me olemme tosiaan geometrisen tarkkoja, viivoittimen kanssa kulkijoita, toisin kuin luonto. :)

   Delete
 3. Kekseliäästi olet löytänyt viivoja joka puolelta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Piia! Se on hauska, että alkaa kiinnittää huomiota ihan eri tavalla johonkin juttuun, mikä on itselle juuri sillä hetkellä mielessä tai tärkeä ja mitä muuten ei ehkä näkisi. (Raskaana olevat näkevät toisia odottavia jne.)

   Delete
 4. Kauniita kuvia!
  Iloista marraskuuta! :)

  ReplyDelete
 5. Minä en nähnyt kuvissa oikeastaan muuta kuin viivoja, kun jäin tuohon viivat sanaan kiinni. Pitää katsoa toinen kierros ja miettiä mitä muuta viivojen takana onkaan. Hauska tämä haaste :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä ajatus! Vähän niin kuin tuossa lapsen kanssa luimme Don Rosan piirtämiä Aku Ankka -sarjakuvia ja hän totesi, että näissä kuvissa on niin paljon yksityiskohtia, että pitää tutkia tarkkaan joka kuva. Usein sarjakuvia lukee vain niin, että lukee puhekuplan ja vilkaisee kuvan päällisin puolin, kuitenkin kuvissa on usein paljon kaikenlaista muuta pientä hauskaa.

   Delete
 6. Kameraa kun ulkoiluttaa, maailma näyttää pursuavan yksityiskohtia, näkee todellakin ihan eri tavalla, niin kuin näistä kuvistasi huomaa. Maisema on yhtäkkiä viivoja täynnä, toistuvaa, kaunista rytmiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, juuri näin! :) Oikein eilen harmitti, kun olin kaupungilla _ilman kameraa_ ja näinkin yllättäen koko ajan seuraavan haasteen teemaa eli ympyröitä! Täytyy varmaan tänään lähteä niitä kuvaamaan... :D

   Delete
 7. Egon tekemiä viivoja. Onneksi meillä on luonto ja vinot linjat <3
  Kivasti olit löytänyt kuvakohteita :)
  Energiaa uuteen viikkoon :)

  ReplyDelete
 8. Oikein hyviä kuvia ja mitä kaikkea ihminen onkaan tehnyt:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Silkku! Kyllähän me kaikenlaista olemme tosiaan osanneet tehdä.

   Delete
 9. Minne vain katsoo, silmiin vilahtaa viivoja

  ReplyDelete