Kaunis kevät - Beautiful spring


Kevät on ollut oikukas: meillä on satanut paljon räntää ja rakeita. Nyt oli kuitenkin eilen sen verran kaunis päivä, että käväisin Tampereen keskustan Koskipuistossa ja Frenckellin aukiolla - ensimmäistä kertaa sitten helmikuun. Niin visusti on karanteeni pitänyt.


Nytkin pysyimme kaukana ihmisistä mutta ehdin hieman kuvata kevään kulkua. Kukat alkavat olla jo ihan täydessä loistossaan, joskaan kirsikkapuut eivät enää kuki. Nyt odotankin oman pihan omenapuiden kukintaa.


This spring has not been the best in terms of good weathers but now there are blooming flowers everywhere - although cherry trees are not blossoming anymore. At present I am waiting for apple trees in our garden to blossom any day now.Pieni Lintu MakroTex Challenge


15 comments

 1. Jep, rakeita, ukkosta ja räntää on Hgissäkin ollut. Onneksi edes aurinkoista välillä.

  En ole käynyt Hgin keskustassa sitten helmikuun, joten hyvin on karanteeni täälläkin pitänyt.

  Omenapuiden kukintaa odotellessa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt on niin lämmintä ollut eilen ja tänään, että nuo omenapuut meillä varmaan kohta räjähtävät kukkaan! :)

   Delete
 2. Hello Teresa,
  you found very lovely corners to photograph too!
  Have a nice rest of week.

  ReplyDelete
 3. Was thinking of visiting you this week, but as mostly, you beat me to it:):) Would love to sit there on one of those white benches and enjoy the view of the water flowing!
  What I remembered was your house sale - how is it going, any movement?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Jesh, thanks for visiting again! The house sale is hopefully going ok now. We've got a new offer on our house that we accepted and hoping to finalize the sale in June...

   Delete
 4. Ensimminen kuva on herkän keväinen, tykkään.

  ReplyDelete
 5. The tulips are looking lovely and add such a gorgeous splash of Spring colour.

  ReplyDelete
 6. Kevät keikkuen tulevi, sanotaan ja tänä keväänä varsinkin sanonta pitää paikkansa. Vihdoin on ollut muutama lämmin ja aurinkoinen päivä. Luonto puhkesi kukkaan!

  ReplyDelete