Elokuu - August 2020



Tämä elokuu on jollain lailla haikeampi kuin koskaan ennen. Kesän lopuksi kävimme vanhempieni luona kylässä - tietäen, että seuraavaan kertaan saattaisi mennä pitkä aika. Koulut alkavat tällä viikolla ja mahdollisten korona-altistumisten takia meillä ei ole asiaa riskiryhmään kuuluvien isovanhempien luokse sitten.


Tuntuikin todella kurjalta lähteä kotia kohti visiitin jälkeen. Mutta nyt ei auta kuin mennä päivä kerrallaan eteenpäin ja toivoa, että epidemia pysyisi kurissa ja että rokotus saataisiin pian. 


Pieni Lintu MakroTex Challenge

In English:

This August feels sad. We visited my parents - knowing that after this visit it might take a long time before we would see each other again. The schools start this week and having possibly contracted COVID-19 prevent us from visiting grandparents in the risk group.

Now we just need to take one day at a time and hope that the epidemic will not spread too much and that we would get the vaccination soon. 

7 comments

  1. Kaikilla (tai ainakin melkein) on sama huoli uudesta korona-aallosta ja tapaamiskielloista. Ihanaa, että saitte viettää kauniisti valokuvaamasi yhteisen miniloman kauniissa paikassa.

    T. Täysin arkista

    ReplyDelete
  2. Kaunista rantaa ja tuttuja, haikeita ajatuksia. Päivä kerrallaan mennään, ei tässä muuta voi.

    ReplyDelete
  3. Kauniit kuvat hienoista maisemista :)

    ReplyDelete
  4. It's a tough time despite the easing of restrictions. I pray for a vaccine soon. Your photos look very relaxing and peaceful.

    ReplyDelete
  5. Kesän loppuahan tämä elokuun alkaa olla. Kesän olimme koronan suhteen suvantovaiheessa, mutta senkin suhteen alkaa syksy.

    ReplyDelete

© KAHDEN TALON VÄKEÄ • Theme by Maira G.