Flashback Friday: Luonto Skotlannissa - Nature in Scotland


Tällä kertaa mennään vanhoilla luontokuvilla Pieni Lintu -blogin kuvahaasteessa. Samalla tulee vähän jatkoa Flashback Friday -sarjassa (tosin eri viikonpäivänä kuin normaalisti), jossa olen käynyt mm. Skotlannin-aikojamme läpi.


Tämän kertaiset kuvat siis myös Skotlannista. Näissä ensimmäisissä kuvissa on Stirlingin yliopiston kampuksen Hullu Hanhi, joka piti niin hirveää jöötä, että sitä kutsuttiin siis yleisesti nimellä Crazy Goose. Myös muutamia muita kuvia kampukselta, joka oli mielestäni poikkeuksellisen kaunis.

Kävimme myös Loch Lomondsin ja Trossachsin alueilla usein ajelemassa, joista enemmän tässä postauksessa. Matkan varrellakin oli hienoja maisemia. 


Ja sitten paikka nimeltä Killin, jossa on hienot kosket. 


In English:

For this week's challenge I did not have time to take new photos so instead I give you a collection of pictures from the time we were living in Scotland. I have been posting about these times in my Flashback Friday series. These pictures are from Stirling and from a road trip to Loch Lomond and Trossachs (see a previous post) and the last set of pictures are from Killin rapids. 


11 comments

 1. Flashback Friday sopii hyvin myös tiistaille, on kyllä niin mahtavat maisemat! Skotlanti on aina kiinostanut minua, mutta koskaan en ole siellä käynyt.
  Crazy Goose :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Skotlantiin voisin muuttaa takaisin pitämään vaikka B&B:tä. Sinne jäi pala sydäntäni.

   Delete
 2. Lovely photos - Scotland is such a beautiful place.

  ReplyDelete
 3. Aivan mahtava kuvakertomus Skotlannista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tällä kertaa vähemmän tekstiä ja enemmän kuvia. :)

   Delete
 4. Ihanat kuvat. Kiitos!
  En ole koskaan käynyt Skotlannissa, mutta nyt alkoi tehdä mieli.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sittenhän tämä tuli hyvään saumaan! Siellä on vieläkin upeampia maisemia, odotapas vain, kun pääsen taas tekemään road trip -postauksia!

   Delete
 5. Kauniit maisemat! Olet ottanut hienoja kuvia.

  ReplyDelete

© KAHDEN TALON VÄKEÄ • Theme by Maira G.