Blogin synttäriarvonta on päättynyt


Olen ollut viikon kipeänä ja nyt vasta alkaa olo helpottaa. Tosin meillä on sisätiloissakin 30 astetta lämmintä (melko viileää verrattuna ulkona olevaan 33 asteeseen!), joten aikamoisen lämpimät oltavat täällä nyt on. Sinänsä aivan ihanaa mutta sisällä olisi kiva saada vähän vilvoitusta. Suunnittelemmekin nyt pakoa maalle viileään hirsitorppaamme, jossa kesällä on sellainen normi parikymmentä astetta sisällä helteilläkin. Remonttihommat ovat vain pitäneet meitä kiireisinä täällä kaupunkikodissamme mutta ne ovatkin kovasti edenneet - niistä lisää blogissa vähän myöhemmin.

Sillä välin pieni tiedote: Blogin synttäriarvonnan osallistumisaika on päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti sähköpostitse. Odottelen noin viikon verran, että voittaja ilmoittaa osoitteensa ja mikäli en saa sähköpostitse vastausta, arvon uuden voittajan. Tsekkaa siis sähköpostisi ja roskapostikansiosikin, mikäli osallistuit blogini arvontaan! Kunhan saan voittajaan yhteyden, poistan kommenteista kaikkien sähköpostiosoitteet uuden tietosuojalain takia. Tämän takia en myöskään julkaise voittajan henkilöllisyyttä. Onnea siis voittajalle!

Lopuksi vielä yksi venekuva Tukholmasta. Juuri nyt olisi varmaan ihana tuollaisella paatilla lipua jossakin aavalla merellä. Aurinkoisia päiviä teille kaikille! Nautitaan lämmöstä ja valosta täysin siemauksin!


No comments