SLIDER

Hedelmä - Fruit


Nuorempi lapseni teki hedelmäkulhon koulussa. Heillä on ilmeisen taitava teknisen työn opettaja, kun työt ovat yllätyksellisiä ja värivalinnat varsin luovia. Nyt opettaja oli kehottanut lasta maalaamaan kulhon mustaksi, kun lapsi ei ollut halunnut sitä liekittää. Upeahan siitä tuli mielestäni!


Nyt oli oiva hetki kokeilla, miltä hedelmät näyttävät tuossa kulhossa. Kovin montaa hedelmää siihen ei kerrallaan mahdu, mutta upea kontrasti tulee värikkäistä hedelmistä.


Näillä kuvilla osallistun Pieni Lintu -blogin makrokuvahaasteeseen, jossa on teemana tällä viikolla hedelmä. Pirteää ja värikästä viikonloppua!

My youngest child made a fruit bowl at school. The teacher seems to be creative because the work they do are surprising and so are the colours, too. My child did not want to flame the bowl so the teacher suggested it to be painted black. And I think it looks just marvellous, especially in contrast with the colourful fruits!

10 comments

 1. Kiitos vierailusta ja kommentista! Hieno kulho, muistuikin että meilläkin tosiaan koulun puukäsitöis liekitettiin niihin kuviot. ^_^ Sitrukset sopii näistä parhaiten kuvana, siinä erottuu kulho ja on pirteimmät värit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Tuo liekitys on minulle ihan uusi juttu, mutta meidän aikana puukässää olikin vain joku puoli vuotta. Nykyään on sekä tekstiili- että teknistä kässää yhtä paljon, puolessa välissä vuotta aina vaihtuu.

   Delete
 2. Your photos are beautiful. I love the bright colours of the fruit against the black bowl, and I am so impressed that your child made the bowl, it's fabulous and very stylish.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much, Diana! I must admit I am impressed by the child's skills, too!

   Delete
 3. Katsoin ekaksi, että onpa tyylikäs musta kulho, sen jälkeen huomasin vasta banaanit ja vasta sitten luin, kuka kulhon on tehnyt! Kerrassaan mahtava ja musta on juuri oikea väri! Onnittelut ja kehut nikkarille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos paljon, Susupetal! Välitetään kehut perille!

   Delete
 4. No todellakin, aivan ihana! Hienoa käsityötä! Mukavaa viikonloppua💓

  ReplyDelete

© City and country living • Theme by Maira G.