Ylhäällä - Up there - WATW


Influenssa vei minut sängynpohjalle reiluksi viikoksi. Nyt puolikuntoisena olen aloitellut taas työt mutta en paljon pysty ulkona olemaan, kun raaka ilma käy hengityksen päälle. Muutama viikko sitten kuvasin lähiympäristöäni. Silloin silmääni osuivat nämä linnunpesät. Nehän ovat ylhäällä, (kuten minäkin tautini jälkeen 😃) joten tällä postauksella osallistun Pieni Lintu -blogin makrokuvahaasteeseen.

I am still recovering from an influenza I had for over a week. It is still too much for me to try and take pictures outside in the cold so today I will share some pictures from a few weeks back. These bird nests are up there

Lisäksi osallistun Wednesday around the world -haasteeseen. Täällä satamassa asuessa meri on aina läsnä. Nyt on jo enemmän lunta maassa kuin näissä kuvissa mutta tunnelma muutaman viikon takaisissa kuvissa oli niin rauhallinen, että halusin tuoda tuon rauhan teillekin. Mukavaa keskiviikkoa!

I am also participating in Wednesday around the world challenge. Living in a harbour makes the sea present in everything. Now we've got more snow than in these pictures but the atmosphere was so peaceful that I wanted to share it with you. Have a nice Wednesday!
22 comments

 1. Kauniita kuvia! Kurjia nuo taudit, itselläkin vei voimat ihan perus flunssa..no en kyllä ole vieläkään täysin parantunut ja kohta kaksi viikkoa.. :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Pieni Lintu - on kyllä kurjaa sairastaa. Pikkuhiljaa täytyy tässä voimia kerätä lisää, jotta jaksaisi entiseen malliin.

   Delete
 2. Mahtavan ihana up there - kuva 💙 Harmillisia nuo flunssat mutta onneksi tilapäisiä.
  Aina sieltä sängynpohjilta noustaan ylös ja kunto kohoaa pikkuhiljaa. Kyllä se siitä.

  Kaunista helmikuuta !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kannustavista sanoista, Rita. Kyllä se siitä tosiaan. Onneksi teen töitä kotona niin ei tarvitse ylimääräistä ponnistelua siihen, että raahautuu työpaikalle. Lisäksi olen voinut ottaa pienet päiväunet lounaan jälkeen, kun en koko päivää vielä jaksa töitä tehdä.

   Delete
 3. Hieno pesäpuu kuva! Voi harmi että olet joutunut sairastelemaan:( Toivottavasti saat voimasi pian takaisin! Leppoisia talvipäiviä❤

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Päde, koetan levätä mahdollisimman paljon vielä. Mukavaa viikkoa sinullekin! <3

   Delete
 4. Kohti kaupungin kattoja kannattaa todellakin katsoa, linnuilla omat asunnot keskellä kaupunkia, olen kade!
  Pikaista paranemista!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Linnuilla on täällä parhaat näköalapaikat. ;) Meidän pihallamme asustaa myös rusakkoja. Tykkäävät siitä, kun tässä on niin paljon ruohoa, mitä syödä, ja pensaita, joihin piiloutua, ja joku heittää joskus porkkanoita niille.

   Delete
 5. Siinä on tuulella pesä jos toinenkin :)

  ReplyDelete
 6. Kauniita kuvia! Pikaista paranemista sinulle, influenssan jälkeen kannattaa ottaa rauhallisesti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Piia, ei kyllä kunto annakaan myöten pientä kävelyä enempää. Tuntuu tosi kurjalta, kun uutta alkua reippailuineen yritin vuoden alussa ja nyt ollaan ihan pohjakuopassa. :(

   Delete
 7. Oho! Onpa linnut pesineet tiheään kuin tuulenpesät konsanaan.
  Koitahan ottaa maltilla, jotta paranet kunnolla ja kerralla! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Maarit, eihän tässä muu auta. Kaipa tästä vielä noustaan. <3

   Delete
 8. That is indeed a peaceful harbor. Lovely photos!

  ReplyDelete
 9. Ovatko ne tosiaan linnunpesiä eikä tuulenpesiä?!

  ReplyDelete
 10. Kauniita kuvia olet räpsinyt. Tuulenpesät ovat hauskoja. Influenssa on ikävä tauti, toivottavasti olosi jo helpottaisi. Mukavaa alkavaa viikkoa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Noksu, pikkuhiljaa täältä ponnistetaan. Josko ensi viikolla jaksaisi taas oikein kuvata kaupungilla? Hyvää alkavaa viikkoa sinullekin. :)

   Delete