Huhtikuu - April


Perinteisesti tässä kuukausittaisessa postauksessani on ollut kuvia Katajanokalta vaan nyt on aika tarjoilla "uusia-vanhoja" maisemia. Jotkut lukijani tietävätkin, että Katajanokan-aikamme on tulossa päätökseen ja kevään lopussa muutamme takaisin vanhaan kotikaupunkiimme, jossa kävimme viikonloppuna tekemässä remonttia. Jatkossa siis postaan varmasti näistä lenkkimaisemista enemmän.

Many times I have shared pictures from Helsinki on this monthly challenge post but now it is time to introduce our "old-new" sceneries as we will be moving back to our old home town in the end of May. So in the future, you will see more of these views on my blog.
Huhtikuussa kevät tekee lopullisesti tuloaan ja varma kevään merkki ovat katukuvaan ilmestyvät lasten polkupyörät. Jää alkaa sulaa järvessäkin.

In April spring is just around the corner and certain signs of spring are children's bicycles. Also the ice starts melting in the lake, too. 
Mutta keväisin jää alkaa paikoitellen olla heikko, ja siellä kulkiessa kannattaa olla varovainen. Itseä jo kyllä hermostuttaisi mennä järven jäälle mutta paljon siellä vielä liikkuu väkeä.

But the ice on the lake is very weak already at certain places so you have to be careful if you go walking on the sea.
Tämä postaus osallistuu Pieni Lintu -blogin makrokuvahaasteeseen, jonka aiheena tällä viikolla on huhtikuu.

This post is part of the MakroTex Challenge on Pieni Lintu blog. This week's theme is April

8 comments

 1. Ihana kevät <3 Minäkään en enää uskalla jäälle mennä, nyt kierrellään vaan rantaviivaa pitkin :)

  ReplyDelete
 2. I like the squirrel shot very much.
  Have a good and safe moving!

  ReplyDelete
 3. Niin huhtikuiset tunnelmat.
  Hyvää kevättä!

  ReplyDelete
 4. Hyi että minä en kyllä jäille enää menisi! :O :P

  Söpö kurre! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Pieni Lintu! Sen verran kuulin ohikulkijalta tuolla lenkillä, että tuo iso väylä tuolla jäällä on kaupungin puolesta "virallisesti vahvaa" mutta sen vierestä ei ole takeita.

   Delete