Universal Studios Orlando


Kun suunnittelimme matkaa Orlandoon, Floridaan, oli itsestään selvää, että haluamme käydä myös The Wizarding World of Harry Potterissa, eli Universal Studios Floridassa, koska viime syksynä Lontoossa käydessämme emme ehtineet Harry Potteria mennä katsomaan Warner Bros Studioille. Sen sijaan meille ei ollut ihan valjennut, että Orlandossa kyseessä ei olisi mikään studiokierros, vaan että menisimme huvipuistoon! No, ei se sitten tahtia haitannut, vaan otimme kaiken ilon irti, kun vain ensin sisäistimme meiningin. 



Pitihän sitä kokeilla myös Harry Potterin butterbeeriä, eli kermakaljaa. Maku oli ensin kiinnostava mutta lopulta aika äklöttävä.


Universal Studiosilla on monta eri teemapuistoa eri elokuvien mukaan. Harry Potterin jälkeen meidän mielestämme kiinnostavin oli Marvel-maailma, jossa näimme supersankareita ja illan huipensi illallinen supersankareiden kanssa, jonka olimme varanneet etukäteen. Oli aika huikeaa jutella Hämähäkkimiehen ja kaikkien muiden Marvel-supersankareiden kanssa ja syödä illallista!




Tässä puistossa viihdyimme lopulta iltamyöhään asti ja olihan tuo Tylypahkan linna hienon näköinen kauniissa auringonlaskussa. 


Aiemmat postaukseni USA:n road tripiltämme voit lukea täältä:

Disney World: Epcot

Disney World: Magic Kingdom

Charleston

Myrtle Beach

Thomas Jeffersonin kotitila Monticello

No comments

Post a Comment

© KAHDEN TALON VÄKEÄ • Theme by Maira G.